Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Big Bang Theory S07E09 - The Thanksgiving Decoupling

Týden utekl jako voda a máme tady další díl seriálu Teorie velkého třesku a k němu samozřejmě i titulky z naší dílny. Připravili je pro vás Bladesip, Clear a Jolinar, sedí na verzi LOL. Epizoda tohoto týdne se týká Díkuvzdání. Znovu se ukáže Bernadettin otec a bývalý přítel Penny Zack. Všichni se sejdou u Wolowitzových na sváteční večeři. A poznáme také jinou tvář Sheldona Coopera… Hezky se bavte! :-)

Titulky k Almost Human S01E02 - Skin

Jak ten den rychle uběhl, viďte? Je tu hned další díl Almost Human a my pro vás máme titulky. V dnešním díle se budou John s Dorianem potýkat s lidmi, kteří posunuli obchod s bílým masem na úplně jinou úroveň. Čeká nás také nadčasové téma – lehké děvy jakožto velmi empatické duše. Dozvíme se i něco o různých modelech androidů a o Johnových pohlavních orgánech. Titulky pro vás opět připravili Jolinar, mikefk a Miki226. Hezky se bavte. :-)

Titulky k Almost Human S01E01 - Pilot

Premiéra byla sice o pár dní posunuta, ale nakonec jsme se všichni dočkali. Máme tu nové sci-fi Almost Human. Většina z vás si jistě přečetla naši exkluzivní RECENZI, takže jste jako my již netrpělivě čekali, až bude pilotní díl odvysílán. Tak je to tady a my vám k němu samozřejmě přinášíme titulky. A aby těch dobrých zpráv nebylo málo, už zítra se můžete těšit na druhý díl! Titulky pro vás připravili Jolinar, mikefk a Miki226. Není, co bych dodala, takže vám jen popřeji hezkou zábavu :)

Titulky k Homeland S03E08 - A Red Wheelbarrow

Tým CIA vymyslí plán, jak najít útočníka, který nastražil bombu v Langley, která zabila stovky Američanů. Saul se snaží znovu získat Miru, Carrie řeší své osobní problémy a Fara zjišťuje, jaké problémy přináší práce pro tajnou agenturu. Titulky pro vás přeložily Clear a Jolinar. Také vám doporučujeme nový seriál Almost Human. Hezky se bavte! :-)