Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Major Crimes S02E14 - All In

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Homeland S03E11 - Big Man in Tehran

Titulky k jedenáctému dílu pro vás připravily Clear, jeriska03 a Jolinar. Sedí na verzi KYR. Nedoporučujeme stahovat verzi ASAP a IMMERSE, chybí tam kus videa na konci ukázek z minulých dílů a začátku dílu. Přečas na WEB-DL jako vždy zajistí badboy.majkl. Brody se konečně dostal do Teheránu a nyní čeká, až se mu naskytně příležitost, aby zabil Daneše Akbariho. I s pomocí Džavádího to nebude snadné. Carrie také odjela do Teheránu, aby Brodyho po akci vyzvedla. Povede se plán, nebo ne? Hezky se bavte! :-)

Titulky k Getting On S01E02 - If You're Going to San Francisco

Titulky na druhý díl seriálu stanice HBO pro vás přeložily Clear a zuzana.mrak Na oddělení následné péče Billyho Barnese v nemocnici v Mount Palms přijmou problematickou pacientku, která všem nadává, trvá na tom, že si chce zakouřit a celé oddělení z ní kvete. Místo vrchní sestry Beverly byla na oddělení přijata nová posila, Patsy De La Serda a hned urazí boty, které má na sobě Dawn, že vypadají jak by tancovala někde u tyče. Příjemnou podívanou! :-)

Titulky k The Big Bang Theory S07E10 - The Discovery Dissipation

Po pauze tu pro vás máme tady další díl seriálu Teorie velkého třesku a k němu samozřejmě i titulky z naší dílny. Připravili je pro vás **Bladesip** a **Clear**, sedí na verzi LOL. Dnes se budeme zabývat Sheldonovou slávou, kterou získal objevením nového super těžkého prvku, a se kterou se samozřejmě potýká po svém. Raj hledá dočasný azyl pro sebe i pro svou čtyřnohou přítelkyni a stává se tak dočasným spolubydlícím Howarda s Bernadette... Hezkou zábavu :-)

Titulky k Almost Human S01E04 - The Bends

Přinášíme vám titulky k dalšímu dílu seriálu Almost Human! Připravili je pro vás Jolinar a mikefk, sedí na verze LOL, AFG a DIMENSION, WEB-DL a DVD RIP OSiTV. Dnes čeká Johna s Dorianem drogový zátah. Ulice má totiž zaplavit nová nebezpečná droga a vypadá to, že jsou do toho zapleteni i příslušníci policie. Kdo tedy za celou distribucí stojí? To budou moci odhalit, jen když se vmísí mezi překupníky. Koho na tuto nebezpečnou misi pošlou? Jen se podívejte! Přejeme příjemnou zábavu :)

Titulky k Major Crimes S02E13 - Jailbait

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Homeland S03E10 - Good Night

Titulky k desátému dílu Homelandu pro vás přeložily Clear a jeriska03, sedí na verzi ASAP. Brody se se skupinou vojáků snaží překročit irácko-iránské hranice, aby v Íránu požádal o politický azyl. Operace však nejde podle plánu a vyskytne se jeden problém za druhým… Příjemnou zábavu! :-)