Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Glades S04E11 - Civil War

Tentokrát se Jim Longworth tak trošku vrátí v čase a podívá se mezi vojáky konfederační armády, mezi kterými bude samozřejmě hledat vraha. A aby toho nebylo málo, zdá se, že Ray má své vlastní plány a jeho nová totožnost a bezpečí celé rodiny je ve velkém nebezpečí. Hezky se bavte :-)

Spoilery ze Suits: Louis vyšetřuje Mikea, mezi Harveym a Scottie to bude vážné

Tvůrce seriálu Suits (Kravaťáci) Aaron Korsh odhalil část z toho, co nachystal pro hlavní postavy v březnu 2014. V poslední odvysílané epizodě Suits konečně zjistil Mikeovo tajemství a Harvey podniknul další krok ve vztahu ke Scottie tím, že jí řekl, že chce, aby byla součástí jeho života. Co se chceme dozvědět: Jak si Mike s Louisem poradí? Znamená to konec jeho právnické kariéry? Je Harvey schopný mít opravdový dospělý vztah? Zjistěte, co k tomu řekl tvůrce seriálu: „Louisovi bude to, co zjistil, pořádně vrtat v hlavě. Bude zjišťovat, jak to s Mikem je, a to bude mít důsledky pro spoustu dalších lidí. V pokračování třetí série postoupí Mike s Rachel ve svém vztahu dál. Harvey a Jessica se budou muset vypořádat s tím, že to se Scottie Harvey nevyřešil předtím, než jí nabídnul práci. Jessica a Harvey budou muset přijít na to, jak společně firmu řídit. Jejich rozhodnutí bude mít dopad na to, jak jejich rozložení moci půjde kupředu. Harvey už nemůže vzít nabídku, kterou učinil Scottie zpátky. Poprvé ve svém životě zjistí, jaké je mít vážný vztah a udělá pár chyb. Nezbude mu, než se z nich poučit,“ říká Aaron Korsh.

Titulky k The Big Bang Theory S07E12 - The Hesitation Ramification

Vítáme vás v novém roce a začínáme rovnou dalším dílem Teorie velkého třesku, dnes s názvem Následky zaváhání. Titulky pro vás připravili Bladesip, Clear, Jolinar a Araziel, sedí na verze LOL a WEB-DL. V dnešní epizodě získá Penny roli ve slavném seriálu NSC… NCS… NISC… prostě něco s těmi písmenky a všichni se sejdou, aby si její velký televizní debut užili. Raj se Stuartem se rozhodnou trénovat rozhovory s obyčejnými lidmi, ale netuší, jak těžké je prostého obyčejného člověka najít. Sheldon se pokouší pomocí vědy definovat podstatu humoru a vytvořit tak dokonalý vtip a Howard se rozhodne rozjet i vlastní hereckou kariéru. Leonard musí čelit neočekáváným následkům toho všeho a zdá se, že se mu možná změní celý život… Hezkou zábavu :-)

Titulky k Lilyhammer S02E02 - Out of Africa

Titulky k dalšímu dílu seriálu Lilyhammer pro vás připravili Araziel, Clear a kvakkv. Klub Flamingo se stal novým spolumajitelem ubytovny pro uprchlíky a Frank jde jako majitel poobědvat s místními. Velice mu zachutná mistrovsky uvařené jídlo Afričana Ballotelliho, a proto je pro něj špatná zpráva, že ho imigrační chce poslat zpátky do Afriky. Nebyl by to Frank, aby pro sebe a samozřejmě pro něj neudělal maximum… Jen je potřeba naučit se loupat banán z druhého konce. Hezky se bavte! :-)

Dominic Cooper jako tvůrce Bonda v nové minisérii od BBC America TRAILER (CZ)

Minulý rok se slavilo 50. výročí Jamese Bonda a vyšla třiadvacátá bondovka Skyfall. Nyní nás BBC America láká minutovým trailerem na novou minisérii, ve které se dozvíme, jak to všechno vůbec začalo. Někteří z vás možná ani neví, kdo to Ian Fleming byl a jak vůbec postava nejslavnějšího hrdiny Jamese Bonda vznikla. Rozhodně si nemyslete, že půjde o nějakou nudnou životopisnou mini-sérii spisovatele. Jelikož Ian Fleming nebyl jenom spisovatel, novinář či bankovní úředník, ale také důstojník britské tajné služby, tudíž špion. Spolupracoval jak s MI5 a MI6 a prý byl nasazen i do americké FBI. A právě o tom by měla vyprávět nová čtyřdílná minisérie od BBC America odehrávající se za války roku 1940 v Londýně. V roli Iana Fleminga (tvůrce Bonda) uvidíme známého herce Dominica Coopera (Captain America, Abraham Lincoln, Lovec Upírů). Dále uvidíme Laru Pulver (Sherlock, Da Vinci’s Demons), Annabellu Wallis (Tudorovci, X-Men: První třída), Lesley Manville (Další rok, Lůno), Annu Chancellor (Hour, Vrtěti ženou) a Samuela Westa (Notting Hill, Van Helsing). O režii se postará Mat Whitecross (The Road to Guantanamo, Ashes…) a scénář napsal John Brownlow (Sylvia) a Don MacPherson (The Big Man). Čtyřdílná minisérie od BBC America bude mít premiéru 29. ledna 2014. Trailer obsahuje české titulky, které pro vás připravila Clear.

Titulky k Mob City S01E06 - Stay Down

Jasmine je stále v prekérní situaci a Joe se pokusí ji zachránit. Vypadá to, že se nakonec vše vrátí do starých kojejí a v městě bude opět relativní klid. Titulky pro přeložil je pro vás Kooha, korekci provedla Clear. Sedí na všechny dostupné verze. Užijte si poslední díl a děkujeme vám za přízeň.

Titulky k Major Crimes S02E17 - Year-End Blowout

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Mob City S01E05 - Oxpecker

Titulky na poslední dvojdíl seriálu Mob City byly dokončeny. Přeložil je pro vás Kooha, korekci provedla Clear. Sedí na všechny dostupné verze. Mafie se snaží zjistit, kde policie ukrývá sběrače nádobí Carla, který má zítra svědčit u soudu. Sid Rothman osobně se rozhodl, že to z Joea Teagua vymlátí. Joe se nechce dát, ale Rothman najde jedinou věc, na které mu doopravdy záleží – jeho bývalá žena Jasmine Fontainová… Hezky se bavte! Ještě se neví nic o další sérii tohoto seriálu, pokud by ji stanice TNT odklepla, můžete se na titulky od nás těšit. Seriál nás velmi bavil, doufáme, že vás taky a pokud by byl šestý díl posledním, tak se třeba potkáme u jiného seriálu…