Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Endgame S01E09 - Beauty and the Beast

V předposlední epizodě nazvané Kráska a zvíře začíná jít opravdu do tuhého… Elena ví, že hodiny tikají a tak je sdílnější než obvykle. Kromě obvyklého příběhu přidá také další nápovědy – seriálového skeptika a matrjošku. Ale 2 + 2 si musí dát Val dohromady sama. Zůstává to jen na ní, jejím partnerovi Flowersovi a společně s ředitelem FBI Réalem, který ovšem nemusí být ředitelem dlouho, hrají vabank… Příjemnou podívanou s českými titulky vám přeje Clear. :-)

Titulky k Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Vítejte u titulků k třetímu z dílu Fantastických zvířat. Sága o magizoologovi Mloku Scamanderovi pokračuje s podtitulem Brumbálova tajemství. Tentokrát se vydáme mimo jiné do Německa a do Himalájí… nebudou chybět kouzelní tvorové, kouzla, napětí.. Pěknou zábavu při sledování vám přeje Clear.

Titulky k The Endgame S01E08 - All That Glitters

V dnešním díle není zcela jisté, kdo je cílem Fedorové a co má tentokrát Elena za lubem. FBI už dochází trpělivost. Prozradím vám, že se vrátíme do banky federálních rezerv, kde se Sněhurčiným lidem nepodařilo nechat vypařit 6 tisíc tun zlata. A posvítíme si na vedoucí prezidentova štábu Julii Swanstromovou. Titulky pro vás přeložila Clear. Pěknou podívanou! :-)

Titulky k The Endgame S01E07 - Sleepover

Pravidelná nedělní dávka titulků k The Endgame je tady, tentokrát je epizoda věnovaná útoku na Fort Totten. Proč zhasla světla, zámky vyřadil elektromagnetický impulz a jak si s tím málopočetný noční tým FBI poradí? Titulky pro vás přeložila Clear. Pěkně se bavte. Už se nám to pomalu blíží do finále, jsem zvědavá, jestli nás čeká cliffhanger s očekáváním druhé série, nebo nějaké důstojné zakončení… Přečas na verzi: The.Endgame.S01E07­.720p.HDTV.x264-SYNCOPY tentokrát nebude, ke konci má vadný zvuk a věřte mi, takhle si zkazit zážitek nechcete…

Titulky k The Endgame S01E06 - Judge, Jury and Executioner

V dnešním díle se podíváme na poslední rozeznatelnou osobu z fotky, která zatím čítala jen samé darebáky… a to na soudkyni Caroline Walshovou. Ředitel Reál přidělil k jejímu domu ochranku a sám jí rozmlouvá, aby se stáhla ze svého posledního procesu. A přiblížíme se opět k záhadě jménem Isaac Bigby… Pěknou podívanou vám přeje Clear.

Titulky k The Endgame S01E05 - Gold Rush

Vítejte u titulků k šesté epizodě seriálu The Endgame tentokrát s názvem Zlatá horečka. Podíváme se do banky federálních rezerv, kde je v trezoru ukryto 6 tisíc tun zlata. Val Turnerová zatím hledá spojitosti s dalšími lidmi, kteří byli na fotce v Moustakasově kanceláři. Je velmi pravděpodobné, že budou dalším cílem Eleny Fedorové… Pěknou zábavu přeje Clear, tento díl je opět „bomba“. :-)

Novinky k druhé sériie Cruel Summer

Těšíte se na druhou sérii seriálu Cruel Summer? V první sérii jsme sledovali Kate Wallisovou a Jeanette Turnerovou a během tří let jsme z mnoha různých úhlů pohledu viděli, jak se měnilo vnímání a přerod z neoblíbené dívky v tu neopovrhovanější. Druhá série nám přinese zcela nové děje i obsazení. Budeme sledovat rané přátelství mezi Megan, Isabellou a Meganiným nejlepším přítelem Lukem. Milostný trojúhelník, který vnikne, a také záhadu, která ovlivní celý jejich budoucí život. Těšit se můžeme na Sadie Stanley (The Goldbergs), Eloise Payet a Griffina Glucka (Locke & Key, Private Practice), KaDee Strickland (Private Practice), Lisu Yamada (Little Fires Everywhere) a Seana Blakemora (General Hospital, Greenleaf). A také na Paula Adelsteina (Privat Practice, Girlfriends' Guide to Divorce), který se spolu s KaDee Strickland a Griffinem Gluckem znovu zahraje na rodinu, stejně jako v seriálu Privat Practice. Termín vysílání zatím není známý. Mezi výkonné producenty seriálu patří mimo jiné Jessica Biel, máme se tedy jistě na co těšit. Dáte druhé sérii šanci?